LVI-Aitta Oy

MYYMÄLÄT

Kajaani
Putkinotkontie 1, 87250 Kajaani
Avoinna: ma-pe klo 8:00-17:00

Sotkamo
Kainuuntie 6, 88600 Sotkamo
Avoinna: ma-pe klo 8:00-16:00

PUHELIN (vaihde) 010 837 3100

Puheluiden hinnat:
Kotimaan kiinteän verkon liittymistä:
8,22 snt / puhelu + 5,91 snt / min (alv 24%).
Kotimaan matkapuhelimista:
0,22 snt / puhelu + 16,90 snt / min (alv 24%)

Tarkemmat yhteystiedot tästä »

Tervetuloa!

» Urakointi

LVI-urakoinnissa ammattitaitoinen asennushenkilökuntamme yhdessä projektinjohtajien kanssa huolehtivat luotettavasta LVI-urakoinnista vaativimmissakin kohteissa. Yrityksessämme on neljä KV-vastuullista työnjohtajaa ja noin 25 LVI-asentajaa. Meidän etumme on joustava ja sopeutuva henkilöstö, joka tekee sen minkä lupaa, ammattitaidolla ja ajallaan.

Luotettavuuden urakoitsijana ovat huomanneet sekä pienet että suuret asiakkaamme. Asiakaskuntamme koostuu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä, yksityisistä- ja julkisista rakennuttajista, yhteisöistä, yrityksistä ja yksityishenkilöistä. Kaikenlaiset urakkamuodot ovat meille tuttuja; pystymme toimimaan pääurakoitsijana, sivu- ja alaurakoitsijana ja KVR-urakoitsijana. Toimialueemme on pääsääntöisesti Kainuun maakunta mutta toimimme tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Kaasuasennukset

Kaasumaisen nestekaasun putkistojen ja käyttölaitteiden asennus- ja huoltotyöt, kun käyttölaitteiden yhteinen nimellinen polttoaineteho on enintään 500 kW sekä kaikki nestekaasupulloasennukset. Maakaasun käyttöputkistojen ja käyttölaitteiden asennus- ja huoltotyöt, kun käyttölaitteiden yhteinen nimellinen polttoaineteho on enintään 500 kW.

Öljylämmitys

Öljylämmityslaitteistoista annetun asetuksen no 1211/1995 mukaan öljylämmitysalan toiminnanharjoittajan palveluksessa on oltava öljylämmitysalan pätevyystodistuksen omaava vastuuhenkilö.

Maalämpö ja poistoilmalämpö

Lämpöpumpun oikea mitoitus on erittäin tärkeä sekä lämpöpumpun kestoiän, käytön että investoinnin kannalta. Haluat varmasti tietää, mikä on talosi optimaalinen lämpöpumpun koko, lämmönkeruuputkiston pituus, käyttökustannukset ja investointi. Lämpöpumpun asennus ja säätö ovat myös hyvin tärkeät oikean toiminnan kannalta. Me ja maahantuojamme takaamme luotettavaa lämpöpumppupalvelua nyt ja tulevaisuudessa.

Erityisosaaminen

Laajaan talotekniseen tuotepalveluumme kuuluu suuri joukko erikoisosaamista. Käytössämme on tarvittavat työkalut ja laitteet, joiden avulla voimme palvella asiakkaitamme ammattitaitoisesti erityisaloillamme. Joskus huolto- ja asennustoimintaan tarvitaan Suomen lain vaatimat auktorisoinnit ja luvat. Neuvomme ja autamme Teitä tekemään oikeat ratkaisut ja valinnat luvallisesti ja turvallisesti.

Maankäyttö- ja rakennuslain 122 ja 123 §:n sekä -asetuksen 71 §:n mukaisesti rakennustyössä tulee olla kiinteistöjen vesi- ja viemärilaitteistojen rakentamisesta vastaava työnjohtaja. Työnjohtajaa koskevat pätevyysvaatimukset sekä tehtävät on määritelty Suomen rakentamismääräyskokoelman osassa D6. Työtä ei saa aloittaa, ennen kuin kvv-työnjohtaja on hyväksytty.

Yrityksemme auktorisoidut kvv-työnjohtajat palveluksessasi:
Ville Hälinen, Antti Määttä, Jukka Piirainen, Mika Juntunen, Pasi Korhonen

Kysy lisää LVI-urakoinneista suoraan yrittäjältä:
 LVI-Insinööri (AMK) Ville Hälinen